Bonfire.fi

Antti Niemen ja Jari Hietaniemen Just sopivasti ketterä -kirjan kaikille avoimet virtuaalijulkkarit 10.12. klo 15

Ketterän kehityksen ja yritystoiminnan asiantuntijat Antti Niemi ja Jari Hietaniemi julkaisevat joulukuussa kirjan itsensä ja työyhteisönsä kehittämisestä. Tervetuloa Just sopivasti ketterä -kirjan virtuaalisiin julkkareihin torstaina 10.12. klo 15-17!

Tilaisuudessa kirjan kirjoittaneet Antti Niemi ja Jari Hietaniemi kertovat, miten pääset ketterällä ajattelulla kohti parempaa elämää. Kirjan opeilla saat ryhtiä tietotyöhön ja oman arjen johtamiseen.

Julkkaritilaisuutta juontaa kirjoittajien kollega Eeva Kiiskinen Goforelta.

Amatööri ajautuu, ammattilainen ohjautuu

Just sopivasti ketterät vinkit sopivat sekä työyhteisöjen kehittämiseen että itsensä johtamiseen. Saat käytännönläheisiä vinkkejä ajankäyttöön, työpäivän rytmittämiseen ja toimivaan arkeen – siihen miten ohjaudut oikeiden asioiden äärelle.

Antti Niemi on ketteröittänyt maailmaa yli vuosikymmenen ja toiminut ketterän kehityksen parissa ohjelmistotiimien, päälliköiden ja johtajien kanssa. Antti on myös kouluttautunut yksilö- ja ryhmävalmennusten coachiksi.

Jari Hietaniemi on ollut 20 vuotta projektipäällikkönä yrityksissä ja toiminut kymmenisen vuotta taekwondon maajoukkuevalmentajana.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu kirjajulkkareihin tästä!

Kaikki ilmoittautuneet saavat tallenteen tilaisuudesta. Eli vaikka et pääsisi linjoille tapahtuman ajankohtana, ilmoittaudu mukaan katsoaksesi sen tallenteelta myöhemmin.

Voit tehdä kirjan ennakkotilauksen 20 euron hintaan jo nyt käyttämällä kampanjakoodia KETTERÄ. Tilaa kirja täältä!

 

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Tulevaisuus