Bonfire.fi

Antti Merilehto Nordic Business Forumissa: ”Hakkame tööle! Ruvetaan hommiin!”

Nordic Business Forum on Antti Merilehdolle vuonna 2019 tekemisen ilosanomaa: ”Täällä korostuu tekeminen. Anssi Rantanen loi viidessä minuutissa logon, nettisivun ja chatbotin. Se on tätä päivää: se, että tehdään asioita ja testataan.

”Jotkut voi kokea tämän päällekäyvänä, mutta oleellista on tämä: ’People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it’. Jos me halutaan edetä tässä muutoksen nopeudessa, meidän on pakko saada asioita aikaan.”

Mika Tyson sen jo sanoi: ”Kaikilla on suunnitelma kunnes tulee nyrkki suuhun.” Suunnittele hetki, testaa ja tee paremmin.

Peter Vesterbacka toistaa sanaparia: ”Tekemisen kautta”. Merilehdon viesti jokaiselle on: Hakkame tööle! Ruvetaan hommiin!

Antti Merilehto

Antti Merilehto

Merilehto

AI-tietokirjailija, Speaker and consultant

Antti Merilehto toimi aiemmin Googlella ja maajohtajana Finch Finlandilla. Nykyisessä työssään Houston Analyticsissa hän vastaa yhtiön kasvusta. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista kulttuureista, markkinoista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta. Hänen kirjansa Tekoäly – matkaopas johtajalle oli vuoden 2018 myydyin bisneskirja Suomessa.

Lisää vaikuttajalta Antti Merilehto


Lisää kategoriasta Tulevaisuus