Bonfire.fi

Exit ei ole tavoite vaan menestyksen seuraus

Anssi Kiviranta ja Matias Mäenpää koostivat yksiin kansiin Suomen kiinnostavimmat yrittäjyystarinat perustamisesta kohti exitiä. Miten yrityskauppa muuttaa yrittäjän elämää – aiheuttaako exit luopumisen tuskaa, vai onko se yrittäjän toteen käynyt unelma?

15 yrittäjää, 15 erilaista tarinaa yrityksen perustamisesta exitiin. Eri ikäiset, eri puolilta maata kotoisin olevat yrittäjät puhuvat avoimesti onnistumisistaan ja menestyksestään, mutta myös vaikeista hetkistään ja epäonnistumisistaan. Mukaansatempaavat tarinat vievät yrityskauppaneuvottelujen kulisseihin ja avaavat, miten yrittäminen ja omasta yrityksestä irtautuminen ovat vaikuttaneet henkilön muuhun elämään ja identiteettiin.

Anssi kertoo videolla oman EXIT-tarinansa. Telkku.com lähti käyntiin pienestä projektista ja nettimyyntimainosmyynnin murros johti siihen, että Alma Media osti Telkun. Haastattelijana Bonfiren Elisa Kitunen.

”Exit on aina seuraus, ei syy. Yrittäjäksi pitää lähteä omasta intohimostaan, mutten ei paukut riitä.” Anssi korostaa.

Anssin vinkki yrittäjälle, joka pohtii exitiä: ”Tärkeintä on miettiä sitä, löytyykö vielä omaa sisäistä paloa viedä yritystä eteenpäin vai ei. Jos ei ja yritys on hyvässä vaiheessa myytäväksi, exit on varmasti oikea vaihtoehto.”

 

Anssi Kiviranta

Anssi Kiviranta

Bo LKV, LEAP

Serial entrepreneur & Angel investor

Anssi tunnetaan brändäyksen ja markkinoinnin ammattilaisena ja innokkaana monialayrittäjänä. Hän on yksi digitaalisten palveluiden pioneereista Suomessa.

Lisää vaikuttajalta Anssi Kiviranta


Lisää kategoriasta Kestävä kehitys