Bonfire.fi

Anni Marttinen tekee taloudesta trendikästä olemalla oma itsensä

Ajatusjohtajat-podcastin kolmannessa pureudutaan feministiseen talouteen ja uskallukseen olla oma itsensä, kun Bonfire Agencyn liiketoimintajohtaja Oona Ikonen saa vieraakseen ekonomisti Anni Marttisen. Millaisesta tulevaisuuden työelämästä Marttinen haaveilee? Entä mitä oppeja hän haluaisi jakaa yritysjohdolle?

Anni Marttinen on kiinnostunut tulevaisuuden työelämästä ja hän tekeekin omalla ajatusjohtajuudellaan taloudesta trendikästä. Oppi, jonka hän haluaisi jakaa tulevaisuuden yritysjohdolle kuuluu seuraavasti:

”Jokaisen asiantuntijan ja työntekijän tulee antaa olla oma itsensä. Heihin ja heidän itseohjautuvuuteensa pitää luottaa ja antaa vapautta itseilmaisulla, joka vapauttaa potentiaalia ja energiaa. Myös tasa-arvoasioiden olisi oltava yrityksen toiminnan ytimessä.”

Marttinen muistuttaa, että me kaikki olemme ihmisiä, joissa on monia eri puolia. Kaiken takana on inhimillisyys: työelämässäkin pitää saada näyttää esimerkiksi herkkyyttä. Marttinen pitää herkkyyttä suurena rohkeutena ja voimavarana.

Marttisen haaveissa tulevaisuuden työelämä siintää joustavana sekä ihmisten erilaiset kyvyt ja mahdollisuudet huomioivana. Hänen toiveensa on, että jokainen voisi työskennellä milloin ja missä haluaa. Samalla työelämä mahdollistaisi harrastamisen ja perheen perustamisen.

”Työntekijät ovat onnellisia, kun on muutakin elämää kuin työ. Työ rakentuu muun elämän ympärille, ei päinvastoin!”

10 erilaista ajatusjohtajaa, 10 erilaista rohkeutta! Suomen ensimmäisen ajatusjohtajuustoimisto Bonfire Agencyn liiketoimintajohtaja Oona Ikosen sydän sykkii ihmisille ja keskusteluille ja nyt hän kutsuu Sinut mukaasi tutustumaan kymmeneen erilaiseen ajatusjohtajaan. Ajatusjohtajat-podcast kertoo kymmenen erilaisen rohkean edelläkävijän tarinan ja luvassa on myös keskustelua ajatusjohtajuuden vaikutuksesta liike-elämään. Joko olet liekeissä? Uusi jakso julkaistaan joka tiistai!

Voit kuunnella jakson täältä: https://www.bonfireagency.fi/ajatusjohtajat/

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Ajatusjohtajuus