Bonfire.fi

[Älyradio] #002 — Vieraana tietokirjailija Antti Merilehto

Älyradio-podcastin toisessa jaksossa vieraana oli tietokirjailija Antti Merilehto, jonka kanssa keskustelin siitä, mitä tekoäly oikeastaan on, ja millaista osaamista Suomeen tarvitaan sillä saralla. 

Antti julkaisi viime helmikuussa kirja nimeltä Tekoäly – Matkaopas johtajalle, jonka ensimmäinen painos myytiin loppuun parissa päivässä. Tämä on ilahduttavaa, sillä se tarkoittaa että teknologian taloudelliset vaikutukset kiinnostavat yrityspäättäjiä. Hyvä niin. Mutta kuinka tekoälykkäitä me Suomessa lopulta olemme? Ja mitä tarkoittaa strösselitekoäly, josta Antti kirjassaankin kirjoittaa?

Kysyin Antilta muun muassa näitä:

 Onko tekoälystä kirjoitettu jo liikaa?

Mitä konkreettista tekoäly tarjoaa yritysjohtajalle?

 Millaisia kysymyksiä suomalaisten yritysten johtajat esittävät tekoälyyn liittyen?

PS. Jos et ole audion ystävä, löytyy koko jakso myös auki kirjoitettuna Salesforcen suomenkielisestä blogista.

PPS. Älyradiota voi kuunnella SpotifystaSoundCloudistaiTunesistaPodbeanista tai Suplasta. Uusi jakso ilmestyy joka toinen tiistai.

Petteri Poutiainen

Petteri Poutiainen

Digitalist Group

toimitusjohtaja

Petteri Poutiainen on Digitalist Group Oyj:n toimitusjohtaja. Petteri on ollut mukana perustamassa useita yrityksiä, mm. joukkorahoituspalvelu Indesdorin, jonka lisäksi hän on toiminut yli 20 vuotta kansainvälisten IT yritysten johtotehtävissä. Petteriä inspiroivat digitaaliset liiketoimintamallit, start-up yhteistyö ja innovaatiokulttuuri sekä voittajatiimien rakentaminen.

Lisää vaikuttajalta Petteri Poutiainen


Lisää kategoriasta Teknologia