Bonfire.fi

[Älyradio] #003 — Vieraana Antti Koskelin, tietohallintojohtaja, KONE

Älyradio-podcastin kolmannessa jaksossa vieraanani oli KONEen tietohallintojohtaja Antti Koskelin.

KONE ei ole digitalisaatiomatkallaan jäänyt seurailemaan mitä kilpailijat tekevät, vaan se on ottanut rohkeasti käyttöön uusinta teknologiaa etunenässä ihan itse – aina tekoälyä myöten.

Mutta millä konkreettisilla keinoilla KONE oikeastaan pysyy oman toimialansa kärjessä? Mitä Suomi voi oppia Kiinasta? Miten KONEella hyödynnetään laitteiden käytöstä syntyvää dataa ja muuta informaatiota?

Tästä kaikesta keskustelimme Antti Koskelinin kanssa. Lisäksi Antti paljasti mm. joogaavansa 1,5h viikossa ruohonleikkurin kanssa, sekä kertoo ettei ulkoistaisi paitojen silitystä tekoälylle vaikka se olisikin mahdollista.

Kysyin Antilta muun muassa näitä:

Mitkä seikat jarruttavat suomalaisten yritysten muutosta suomalaisissa kaikista eniten?

Onko Koneen toimintatavoissa tai prosesseissa yhä jotain leimallisesti suomalaista, joka on mielestäsi auttanut kilpailussa kansainvälisten kilpailijoiden kanssa?

Millaista on tulevaisuuden hissimusiikki?

PS. Jos et ole audion ystävä, löytyy koko jakso myös auki kirjoitettuna Salesforcen suomenkielisestä blogista.

PPS. Älyradiota voi kuunnella SpotifystaSoundCloudistaiTunesistaPodbeanista tai Suplasta. Uusi jakso ilmestyy joka toinen tiistai.

Petteri Poutiainen

Petteri Poutiainen

Digitalist Group

toimitusjohtaja

Petteri Poutiainen on Digitalist Group Oyj:n toimitusjohtaja. Petteri on ollut mukana perustamassa useita yrityksiä, mm. joukkorahoituspalvelu Indesdorin, jonka lisäksi hän on toiminut yli 20 vuotta kansainvälisten IT yritysten johtotehtävissä. Petteriä inspiroivat digitaaliset liiketoimintamallit, start-up yhteistyö ja innovaatiokulttuuri sekä voittajatiimien rakentaminen.

Lisää vaikuttajalta Petteri Poutiainen


Lisää kategoriasta Teknologia