Bonfire.fi

[Älyradio] #005 — Vieraana Keskon CDO Anni Ronkainen

Älyradio-podcastin viidennessä jaksossa vieraanani oli Keskon CDO Anni Ronkainen.

K-ryhmä työllistää noin 42 000 henkeä, ja osin hyvin itsenäisesti toimivia kauppoja on peräti 1 800 kappaletta Itämeren maissa. Tällaisessa organisaatiossa digitalisaation edistäminen ei ole se kaikista suoraviivaisin projekti.

Miten Chief Digital Officer Anni Ronkainen on tarttunut haasteeseen? Onko Keskon organisaation sisäiset siilot jo selätetty? Millaisen arvosanan Keskon digitaaliselle suorituskyvylle voisi antaa? Ja mitkä ovat ruoan verkkokaupan tulevaisuuden näkymät? Näistä aiheista puhuimme Annin kanssa tässä jaksossa.

Kysyin Annilta muun muassa näitä:

Miten päädyit Keskolle CDO:n tehtävään?

Ruoan verkkokaupan osuus Suomen päivittäistavarakaupasta on vaivaiset 0,2 prosenttia. Osaatko sanoa, miksi luku on näin pieni?

PS. Jos et ole audion ystävä, löytyy koko jakso myös auki kirjoitettuna Salesforcen suomenkielisestä blogista.

PPS. Älyradiota voi kuunnella SpotifystaSoundCloudistaiTunesistaPodbeanista tai Suplasta. Uusi jakso ilmestyy joka toinen tiistai.

Petteri Poutiainen

Petteri Poutiainen

Digitalist Group

toimitusjohtaja

Petteri Poutiainen on Digitalist Group Oyj:n toimitusjohtaja. Petteri on ollut mukana perustamassa useita yrityksiä, mm. joukkorahoituspalvelu Indesdorin, jonka lisäksi hän on toiminut yli 20 vuotta kansainvälisten IT yritysten johtotehtävissä. Petteriä inspiroivat digitaaliset liiketoimintamallit, start-up yhteistyö ja innovaatiokulttuuri sekä voittajatiimien rakentaminen.

Lisää vaikuttajalta Petteri Poutiainen


Lisää kategoriasta Teknologia