Bonfire.fi

Ajatusjohtaja Amin Hassan: ”Rekrymarkkinoilla voittaa avoin ja moninainen yritys”

Ajatusjohtajat-podcastin uusimmassa jaksossa keskustellaan työnantajamielikuvasta ja ajatusjohtajuudesta, kun Bonfire Agencyn Oona saa vieraakseen it-rekrytoija Amin Hassanin. Hassan ravistelee nykypäivän liike-elämää ja yhteiskuntaa kohti parempaa huomista ja hän haluaa kehittää yritysten työnantajamielikuvaa sekä rekryprosesseja entistä moninaisempaan suuntaan.

Amin Hassanin mukaan nykypäivän rekrytointimarkkinoilla voittaa yritys, joka on avoin, moninainen ja luotettava. Tällaiset yritykset houkuttelevat työnhakijoita. Mikäli arvot ja avoimuus eivät ole kunnossa, se todennäköisesti näkyy puuttuvina työhakemuksina.

”Moni ala kaipaa työelämää edistäviä asioita. Tulevaisuuden rekrytointi alkaa mennä siihen, että ihmisiä etsitään kissojen ja koirien kanssa! Enää ei toimi, että laitetaan Duunitoriin ilmoitus ja odotetaan. Omat ovet pitää avata tulevaisuuden tekijöille”, Hassan kuvailee.

Jokaisella alalla työntekijöiksi halutaan osaavia ja kokeneita senioreita. Monista paikoista puuttuu ihmiset, jotka voivat liidata projekteja eteenpäin. Siitä syntyy tarve henkilöille, joilla on taustalla osaamista ja näyttöjä.
”Senioreita ei kuitenkaan tule ilman junioreita. Vaikka yrityksiin kaivataan senioreita, toivoisin, että yritykset keksisivät tapoja tehdä junnuista senioreita. Suomesta alkaa loppua ihmiset ja jos ihmisiä ei oikeasti saada koulunpenkiltä työelämään, niin se alkaa tulevaisuudessa vaikuttaa vahvasti yhteiskuntaan”, Hassan summaa.

10 erilaista ajatusjohtajaa, 10 erilaista rohkeutta! Suomen ensimmäisen ajatusjohtajuustoimisto Bonfire Agencyn liiketoimintajohtaja Oona Ikosen sydän sykkii ihmisille ja keskusteluille ja nyt hän kutsuu Sinut mukaasi tutustumaan kymmeneen erilaiseen ajatusjohtajaan. Ajatusjohtajat-podcast kertoo kymmenen erilaisen rohkean edelläkävijän tarinan ja luvassa on myös keskustelua ajatusjohtajuuden vaikutuksesta liike-elämään. Joko olet liekeissä? Uusi jakso julkaistaan joka tiistai!

Voit kuunnella jakson täältä: https://www.bonfireagency.fi/ajatusjohtajat/

Bonfire

Lisää vaikuttajalta Bonfire


Lisää kategoriasta Ajatusjohtajuus